avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie - ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie - plata ratelor la banca

Am nevoie de un model de cerere pentru obtinerea perioadei de gratie de 1 an pentru plata ratelor la banca.
Cel mai recent răspuns: Diana Persa , Avocat 10:26, 9 Mai 2010
Citeste forumurile astea poate te ajuta
www.financiarul.ro/2009/07/22/credit-teapa-de-la-bcr-iasi-dobanda-mai-mare-cu-61-dupa-un-an/comment-page-3/#comment-122330
acbdr.wordpress.com/
[ link extern ]
Si in functie de caz poate schimbi de idee!
Nu exista o cerere tip valabila la orice banca - cere bancii tale sa-ti furnizeze modelul lor, daca exista unul...totusi gratie 1 an de zile greu de crezut sa se acorde. Poti incerca o restructurare a creditului si o reesalonare - maresti perioada de rambursare si se pot fixa si cateva luni de gratie respectiv cateva rate mai mici, compensabile ulterior. Atentie la orice alte clauze din actul aditional incheiat - cum ar fi dobanda sau comisioanele, inclusiv cel de restructurare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre banci- restabilire rata functie de veniturile actuale azael azael as vrea sa stiu daca exista o lege care sa stipuleze ca bancile ,sa nu poata sa iti i-a pentru plata ratei mai mult de 30% din veniturile familiei ? sau ceva ... (vezi toată discuția)
Imposibilitate plata rate a.l. a.l. buna ziua. am doua credite de nevoi personale (un credit facut acum 2 ani celelalt acum un an) impreuna cu sotia la BCR cu ipoteca pe o casa (este a bunicii ... (vezi toată discuția)
Restanta la un credit ipotecar ContSters225225 ContSters225225 Buna ziua, Am contractat in 2008 un credit ipotecar pentru o garsoniera in capitala facut pe numele mamei mele eu cu sora mea fiind coplatitori la care din ... (vezi toată discuția)