avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Infiintare agentie de modeling
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Infiintare agentie de modeling

Buna ziua.
Pentru a infiinta o agentie de modeling ce coduri CAEN trebuie activate si care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite?
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 22:58, 29 Aprilie 2010
Cred ca iti trebuie Codul 8552-Invatamant in domeniul cultural(limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice si alte arte) sau poate Cod 8559-Alte forme de invatamant n.c.a. sau chiar amandoua la care n-ar fi rau sa adaugi si Cod 7810-Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de munca.
Nu cred ca este ceva special pentru modeling.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen scoala Mia12 Mia12 Ce cod Caen trebuie atribuit unui Grup Scolar( nivel primar, gimnazial, profesional si liceal)? (vezi toată discuția)
Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)