avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce etape urmeaza dupa autorizatia de constructie?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce etape urmeaza dupa autorizatia de constructie?

Ce etape urmeaza dupa autorizatia de constructie? Va multumesc,anticipat!
Cel mai recent răspuns: jaguar26iunie79 , utilizator 17:23, 28 Aprilie 2010
Va puteti apuca de lucru, in urmatoarele conditii:
1. Anuntati la Primarie si Inspectia in Constructii data inceperii lucrarilor.
2. Aveti toate avizele necesare pentru efectuarea racordurilor la utilitati in faza organizare de santier
3. Aveti diriginte de santier

Atentie! inclusiv la prevederile HG 300/2006
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construcție in timpul stării de urgenta bundyiuly bundyiuly Bună ziua. Vreau sa ma apuc de construit o casa, locuință personala dar fiind stare de urgenta nu știu dacă am voie sau nu sa ma deplasez între locuința ... (vezi toată discuția)
Procesul verbal de receptie finala a constructiei adnanomer adnanomer Ma aflu in faza de finalizare a constructiei si am fost informat de catre dirigintele de santier ca pentru intocmirea procesului verbal de finalizare a ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi construesc singur casa? flory84 flory84 Buna ziua,sotu meu se pricepe la constructie,e un al doile job,desi nu are autorizatie,vrem sa ne construim o casa,intrebare mea e daca,lege imi da voie? (vezi toată discuția)