CM=certificat de mostenitor
precizez ca m-am judecat cu un frate pt.nulitatea actelor pe care le facuse
99%am castigat si astept hot .jud.care-mi va tine loc de..........?(asta vreau sa stiu)
multumesc pt.raspuns
Depinde ce obiect de judecata a avut procesul in care ati fost parte. Daca instanta a decis ca hotararea pe care a pronuntat-o sa tina loc de act de vanzare atunci aceasta va fi un act de proprietate!
multumesc pt. raspunsuri
deci procesul pe care l-am avut a avut ca obiect nulitatea CM-ului pe care fratele meu il obtinuse in urma succesiunii unde eu nu am fost prezent
am inteles ca hot.jud.care sigur va fi favorabila mie va tine loc de act de proprietateAS dori sa stiu ce se intimpla daca nu actionez imediat proces pt. partaj si mai astept un timp(3-4 luni)?exista o regula care trebuie urmata ? sau nu conteaza daca trece mai mult timp?
(trebuie sa strang bani pt. avocat si expert)
Partaj
verginica73
buna ziua
eu impreuna cu fratii mei am avut un proces pt. ca eu nu am fost chemat la succesiunea dupa tata iar fratele avea CM pe toata curtea parinteasca eu ... (vezi toată discuția)
Dreptate intre frati
nadia666
buna ziua
5 frati se afla intr-un proces civil avand ca obiect nulitatea absoluta a unui CM dupa tatal lor si reductiunea testamentului in care tatal lor il ... (vezi toată discuția)