avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort la persoane cu handicap..
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort la persoane cu handicap..

Buna va scriu in numele fratelui meu,el este nevazator iar sotia lui vede cu un ochi,sunt casatoriti de trei ani de zile,iar impreuna au o fetita de aproape doi ani.De ceva vreme ea sa cam distantat de el si din orice fleac ea face scandal.Amandoi sunt ultimul an de facultate,specialitatea maseouzi,fetita este in grija parintilor ei deoarece nu a vrut sa o lase parintilor mei pe motivul ca ai mei lucreaza.De cheltuielile pentru fata se ocupa fratele meu,iar eu si parintii o imbracam
si avem grija sa nui lipseasca nimic.Familia ei nu are casa,locuiesc in casa batraneasca,iar fratele meu are doua case,pensie de hadicap grad 1,ajutor de la parinti financiar si nu numai..Ea nu gateste,fumeaza,bea,iar de cate ori se cearta ii spune in fata ca la luat din interes,il face orb,imi injura familia si il ameninta mereu ca daca baga divort statul ii acorda ei fetita..Ar mai fi multe de spus dar deocamdata ma rezum la acestea si va rog sa imi dati si mie un raspuns la intrebarea:Exista sanse sa ramana fetita la fratele meu? Va multumesc:(
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 18:09, 28 Aprilie 2010
tinand cont de varsta frageda a fetitei , ii va fi incredintata cu siguranta mamei, putin probabil sa-i fie incredintata tatalui,chiar daca are o situatie materiala mai buna .vb cu un avocat ,cazul e mai complex,ar fi ceva sanse daca mama ar fi alcoolica si i-ar pune viata in primejdie din aceasta cauza.
Fratele dvs. trebuie sa faca dovada ca se poate ocupa de cresterea si educarea copilului si in acelasi timp sa faca dovada ca mama nu se ocupa de el si este alcoolica. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mele ca mama asupra copilului meu mihaela_02_sm mihaela_02_sm Buna! Sunt mama unei fetite de 3 ani. Sunt casatorita cu tatal fetitei, insa locuim cu parintii sotului in casa acestora din momentul casatoriei. Sotul are ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dcorin dcorin Buna ziua. In speranta ca ma puteti ajuta va prezint urmatoarea situatie cu rugamintea de a-mi spune caile posibile de rezolvare. Situatia in fapt: Relatie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! divort cu minori pavelroxana pavelroxana Sunt in proces de divort cu sotul meu , în urma casniciei au rezultat 2 copii . În urma unui ordin judecătoresc a fost obligat să părăsească ... (vezi toată discuția)