avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Norme de aplicare---angajare din somaj.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Norme de aplicare---angajare din somaj.

Va rog sa-mi spuneti daca au aparut normele de aplicare la OG nr. 13/23.02.2010 privind reglementarea unor masuri in vederea stimularii crearii de noi locuri de munca si diminuarea somajului.
Multumesc!:)

Alte discuții în legătură

Facilitati ptr. angajare someri sau persoane fara nici un venit cosmicpromo777 cosmicpromo777 Buna ziua. Ma intereseaza ce beneficii are o soc. care angajaza someri sau persoane care nu au nici un venit ? (vezi toată discuția)
Mai este valabila oug 13/2010,privind angajarea somerilor...? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Vreau sa stiu daca mai este valabila OUG 13/2010 ? Este valabila numai pentru somerii peste 45 de ani ? (vezi toată discuția)
Beneficii daca pfa angajeaza somer? Denysa88 Denysa88 Buna ziua. As dorii sa stiu daca un PFA angajeaza un somer sau un absolvent cu 2ore pe zi este scutit pe 1 an de plata cartii de munca a acelei persoane. ... (vezi toată discuția)