avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... facilitati ptr. angajare someri sau persoane fara nici ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

facilitati ptr. angajare someri sau persoane fara nici un venit

Buna ziua. Ma intereseaza ce beneficii are o soc. care angajaza someri sau persoane care nu au nici un venit ?
Cel mai recent răspuns: elyababau , utilizator 13:55, 29 Martie 2010
Vezi legea somajului 76/2002 .
Si mai vezi Ordonanta de urgenta privind reglementarea unor masuri in vederea stimularii crearii de noi locuri de lunca si diminuarea somajului in anul 2010 nr. x ( nu-i mai stiu numarul) aparuta in MONITOR , partea I, nr. 136/1.03.2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai este valabila oug 13/2010,privind angajarea somerilor...? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Vreau sa stiu daca mai este valabila OUG 13/2010 ? Este valabila numai pentru somerii peste 45 de ani ? (vezi toată discuția)
Facilitati pentru somerii care se angajeaza bvr bvr Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, care sunt facilitatile de care beneficiaza somerii care isi gasesc un loc de munca in perioada in care sunt in somaj. ... (vezi toată discuția)
Beneficii daca pfa angajeaza somer? Denysa88 Denysa88 Buna ziua. As dorii sa stiu daca un PFA angajeaza un somer sau un absolvent cu 2ore pe zi este scutit pe 1 an de plata cartii de munca a acelei persoane. ... (vezi toată discuția)