avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate pfa

In 2008 am infiintat un p.f.a. in 2009 am avut cateva lucrari am taiat facturii dar nu am incasat banii in2009,acum ina2010 am primit toti bani dar contabilul mi -a spus ca nu-i pot scoate decat la anul dupa ce depun formularul 200.Este corect? sau contabilul nu stie ?
Cel mai recent răspuns: Oranina Dumitru , Contabil 14:35, 29 Aprilie 2010
Daca asa v-a spus contabilul,cu parere de rau...schimabti-l.:hm:
Daca au intrat bani in cont la ora 12.00, puteti sa-i scoateti la 12.01, cu conditia sa nu aveti contul blocat din diverse motive.
Contabilul ori nu stie, ori are alte interese.
Si de ce sa-i scoata contabilul, dv. nu aveti specimen de semnatura in banca?
am formulat intrebarea gresit,deci eu pot sa scot banii dar vreau sa ii cheltuesc in interes personal deci am voe sau cum se procedeaza. ?
aiurelu36 a scris:

am formulat intrebarea gresit,deci eu pot sa scot banii dar vreau sa ii cheltuesc in interes personal deci am voe sau cum se procedeaza. ?

Cheltuirea banilor in scop personal nu depinde de inregistrarea declaratiei 200 la AF.
da, puteti sa-i cheltuiti in interes personal

Alte discuții în legătură

Operatiune bancara Radu2403 Radu2403 Buna ziua, bunicul meu este in viata si are un cont de depozit in banca X. sunt desemnat de el [ titularul ] ca imputernicit. Exista vre-o lege care ma ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pentru asociatii culturale cseli cseli Buna ziua. Am infiintat o asociate culturala si vreau sa aflu unele lucruri despre contabilitate. Se depune anual bilantul la sfarsit de an e ok. Dar ... (vezi toată discuția)
Folosirea banilor din capital social. Adelin Ghiulea Adelin Ghiulea Buna ziua! Daca am de exemplu capital social de 100 de lei, bani virati in contul firmei, pot sa-i cheltui pentru alte activitati legate de functionarea ... (vezi toată discuția)