avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Folosirea banilor din capital social.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Folosirea banilor din capital social.

Buna ziua!
Daca am de exemplu capital social de 100 de lei, bani virati in contul firmei, pot sa-i cheltui pentru alte activitati legate de functionarea firmei, de exemplu sa ramana acolo 10,20 de lei?
Ultima modificare: Luni, 29 August 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 21:51, 28 August 2022
puteti sa-i scoateti pe toti din cont si sa -i cheltuiti pt functionarea firmei .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu ong DanielCariga DanielCariga Am ?i eu o nelămurire : Am înfiin?at o asocia?ie sportivă nonprofit iar patrimoniul ini?ial a fost 1500 RON. A? vrea să ?tiu dacă patrimoniul ini?ial se ... (vezi toată discuția)
Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Retragerea capitalului propriu este impozabila djkrys5 djkrys5 Intentionez sa majorez capitalul propriu prin depunere de numerar. Peste 2 ani vreau sa retrag acest capital , la retragere se percepe impozit ca pe ... (vezi toată discuția)