avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carnet de munca

Firma la care am lucrat este in lichidare si nu pot sa imi recuperez carnetul de munca pe motiv ca nu pot sa-l incheie deoarece nu au stampila lichidatorului. Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:38, 1 Mai 2010
cautati lichidatorul numit si rezolvati problema...;)
Unde trebuie sa ma adresez pt a gasi numele lichidatorului?
La Registrul Comertului sau la Tribunalul Judetean.
Nu se poate ca una din persoanele de la firma sa nu stie cine este lichidatorul, mai ales ca acesta trebuie sa fi fost macar o singura data in firma.
De la ITM mi s-a spus sa merg sa caut lichidatorul. L-am gasit, dar el m-a trimis inapoi la ITM sa mi se dea o adeverinta cu ultima data in care s-au depus staturi de plata. Mi s-a spus verbal ca ultima data e decembrie 2009,in conditiile in care eu am lucrat pana in luna februarie,apoi am intrat in concediu fara salar, dar act oficial au spus ca nu pot sa dea decat daca se face o adresa din partea lichidatorului. Administratorul firmei mi-a dat o adeverinta cu incheierea contractului in data de 01.04.2010, dar de al ITM mi-au spus ca nu pot inchide cartea de munca decat cu data de 01012010, daca nu s-au adus state de plata. Va rog sa imi spuneti ce sa fac.

Alte discuții în legătură

Intrebare executor judiciar bonprice bonprice Buna ziua firma la care sunt angajat este in faliment.Nu am reusit sa iau legatura cu executorul judiciar numit telefonic asa ca iam trimis in scris cu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa conc. indemnizatie copil - unitate lichidata mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, ma numesc Ghiurutan Mihaela si am nevoie de un sfat. Eu sunt in concediu de crestere copil pana maine, maine implineste copilull 2 ani, iar ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa indemnizatie cata_lya cata_lya pot intra in somaj dupa ce au trecut cele 24 de luni de indemnizatie? si daca firma la care am lucrat nu mai exista ce pot face in situatia asta? (vezi toată discuția)