Buna ziua, ma numesc Ghiurutan Mihaela si am nevoie de un sfat.
Eu sunt in concediu de crestere copil pana maine, maine implineste copilull 2 ani, iar unitatea la care am lucrat s-a lichidat intre timp. Am fost la somaj sa vad daca o sa primesc somaj in cazul acesta si de ce acte am nevoie, unde mi-au cerut carnetul de munca . Am fost la ITM, carnetul nu mi inchis, iar doamna lichidator care s-a ocupat de unitate mi-a spus ca dansa nu mai poate semna nimic, nu-mi poate face inchiderea carnetului de munca. Intrebarea mea e ce se intampla in acest caz cu carnetul meu, cine mi-l inchide, il inchide ITM automat? unde trebuie sa apelez? ca sa pot sa-mi fac si dosarul pt. somaj.
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc mult.
Lichidatorul mi-a spus ca a facut in februarie , anul acesta radierea unitatii si nu mai are nici un drept sa intocmeasca acte sau sa semneze ceva pt. unitate.
Indiferent ca s-a finalizat radierea, nu ar fi putu si nu avea dreptul sa lase "in aer" contractul dvs de munca #-o
La data inchidereii societatii trebuia sa faca decizia de incetare a contractului dvs si sa depuna cartea dvs de munca la ITM.
Poate a facut aceste lucrui si nu mai stie nici el ca au fost facute. :D
Mergeti intai la ITM si interesati-va daca nu cumva situtia dvs a fost finalizata si carnetul de munca este la ei.
cautati inspectotul la carea a fost arondata firma respectiva.
Daca nu prmiti nici acolo un raspuns concret, faceti o cerere in scri la ITM depusa cu nr de inrgistrare si incercati sa descurcati problema intrand si in audienta la directorul ITM>
1. Incercati sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu aceeasi problema.
2. Daca lichidatorul nu a depus decizia de incetare a c.i.m. , este cam greu sa va faca acum intrucat mandatul lui a expirat la data radierii firmei de la ONRC. .... asa cum v-am mai spus, este greu chiar daca depuneti cerere la ITM c.i.m. sa va inceteze pe motive neimputabile dvs astfel incat sa beneficiati de somaj.
Somaj
mihu03gaby
Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj?
mihu03gaby
Buna ziua
As vrea sa mai fac un copil, dar nu stiu daca o sa am dreptul la concediu de crestere copil in situatia mea:
- am fost in CCC pana la 06.08.2009 cu ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc
alycris
Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)