avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj dupa conc. indemnizatie copil - unitate lichidata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj dupa conc. indemnizatie copil - unitate lichidata

Buna ziua, ma numesc Ghiurutan Mihaela si am nevoie de un sfat.
Eu sunt in concediu de crestere copil pana maine, maine implineste copilull 2 ani, iar unitatea la care am lucrat s-a lichidat intre timp. Am fost la somaj sa vad daca o sa primesc somaj in cazul acesta si de ce acte am nevoie, unde mi-au cerut carnetul de munca . Am fost la ITM, carnetul nu mi inchis, iar doamna lichidator care s-a ocupat de unitate mi-a spus ca dansa nu mai poate semna nimic, nu-mi poate face inchiderea carnetului de munca. Intrebarea mea e ce se intampla in acest caz cu carnetul meu, cine mi-l inchide, il inchide ITM automat? unde trebuie sa apelez? ca sa pot sa-mi fac si dosarul pt. somaj.
Va rog sa ma ajutati.
Va multumesc mult.
Si , in acest caz, daca imi anulez cererea pt. ITM si dau in judecata lichidatorul, poate el fi obligat sa-mi inchida carnetul de munca chiar daca mandatul lui s-a incheiat odata cu radierea firmei? sau care va fi deznodamantul in acest caz?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj? mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua As vrea sa mai fac un copil, dar nu stiu daca o sa am dreptul la concediu de crestere copil in situatia mea: - am fost in CCC pana la 06.08.2009 cu ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc alycris alycris Am fost in concediu crestere copil.Copilul a implinit 2 ani pe 10 dec. 2009. Postul care l-am avut anterior nu mai este valabil-reprezentant vanzari, magazinul ... (vezi toată discuția)