avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conventie civila in legumicultura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conventie civila in legumicultura

Pot incheia conventii civile pentru perioada in care plantam rasad? Am angajati permanenti si, timp de maxim o luna, mai am nevoie de inca 6 persoane cu care vreau sa inchei conventii. Evident, sunt muncitori necalificati, nu au o meserie pe care s-o trec in conventie. Pot doar specifica"prestari servicii- plantat". Este legal sa inchei astfel de contracte? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: geomih , utilizator 09:01, 29 Aprilie 2010
nu se pot face conventii civile decat daca ar fi pfa, ceea ce nu e cazul. le puteti face contract individual de munca pe perioada determinata de 1 luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Conventii civile AndreeaI AndreeaI Buna ziua, In ce conditii se pot incheia conventii civile? Pentru ce activitati si ce durata? Este legal sa inchei conventie civila in fiecare luna, pe o ... (vezi toată discuția)
Contract de munca 8 ore/ 3 luni - se poate? emc emc Buna ziua, Poate cineva s-a lovit de aceste probleme si are o rezolvare: - Exista posibilitatea incheierii unui contract de munca de cateva ore la 3 luni? ... (vezi toată discuția)