avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... unde ma pot adresa pentru a obtine ajutor de stat
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

unde ma pot adresa pentru a obtine ajutor de stat

sunt managerul unei societeti comerciale avind ca obiect principal de activitate productia de textile.Produsele astfel obtinute le vindem tot noi prin reteaua noastra de distributie din tara.Afacerea a mers foarte bine ca dovada faptul ca am inceput afacerea in 2006 cu doar 3 salariati iar in 2009 aveam 42 de salariati,iar cifra de afaceri a crescut de la an la an .In ultimele luni vinzarile firmei au scazut drastic datorita crizei financiare,fiind astfel obligata sa dau in somaj 21 de salariati. Mai mult primesc din ce in ce mai multe refuzuri de plata la banca din partea clientilor rai platnici. As dorii sa obtin un ajutor de la stat dar firmele de consultanta la care am apelat mi-au spus ca nu se vor da aceste ajutoare si ca sunt doar vorbe.Va rog sa ma indrumati unde sa pot apela pentru a depune documentatia necesara (in cazul in care acest ajutor de stat promis de guvern nu reprezinta doar vorbe). multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 20:59, 29 Aprilie 2010
Documentatia se depune la structura responsabila cu aceasta activitate din cadrul Ministerului de Finante. Totusi, e bine sa-i credeti si pe cei care v-au sfatuit, intrucat solicitarile sunt deocamdata mult mai mari decat bugetul alocat. Pot exista si alte oportunitati de finantare (de pilda din fonduri europene). Intrucat deja ati initiat discutii cu consultanti, dar acum cereti informatii suplimentare aici pe forum, noi va putem oferi detalii suplimentare numai intr-un cadru formalizat d.p.d.v. juridic.
Va multumesc pentru raspunsul promt si totodata va rog sa ma mai ajutati cu un raspuns,si anume:activitatea de productie a societatii se desfasoara in mediul urban dar toti salariatii sunt din mediul rural. Exista vre-un fond european care sa stimuleze angajarile din mediul rural sice conditii trebuie sa indeplineasca firma?
Dupa cum v-am precizat anterior, putem sa va oferim informatii suplimentare dupa ce definitivam detaliile unui mod de colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene brutarie popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel As vrea sa stiu daca mai pot obtine fonduri europene pentru o brutarie,cine ma poate ajuta cu niste indicatii? (vezi toată discuția)
Fondurile europene -- sunt disponibile pentru start-up? Sov Consulting Sov Consulting Raspunsul este: pentru anumite afaceri si in anumite conditii fondurile europene sunt disponibile si unor societati comerciale noi (fara activitate economica ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene utilaj sonel sonel Buna ziua Sunt interesat daca pot achizitiona o presa de facut furaj granulat cu ajutorul fondurilor europene. Mentionez ca valoarea utilajului nu depaseste ... (vezi toată discuția)