avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... FONDURI EUROPENE BRUTARIE
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

FONDURI EUROPENE BRUTARIE

As vrea sa stiu daca mai pot obtine fonduri europene pentru o brutarie,cine ma poate ajuta cu niste indicatii?
Cel mai recent răspuns: Sinescu Vasilichia , Expert judiciar 19:01, 5 Ianuarie 2011
Indicatii sunt multe. E dificil sa ne exprimam asa intr.un cuvant. Ceea mai buna idea este ca va studiez impreuna cu banca dv sau consultoria specializata. Sunt fonduri pentru crestera competitivitatea economica, pentru dezvoltare regionala, etc. in care poate se incadreze anumite activitatiile care o poate face o asemenea firma dar pentru ca s-o infiintease nu cred ca vei avea niciun bani. Dar mai astepata raspunsurile de alti concurenti.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Decembrie 2010
Alvaro Liniers, Avocat
Buna ziua
Exista programe de finantare pentru microintreprinderi atat din mediu urban, cat si din mediu rural, unde v-ati putea incadra. (pentru microintreprinderi din mediul urban finantarea este de 100% din cheltuielile eligibile).
Daca doriti mai multe detalii, am si eu nevoie de mai multe informatii.
Buna dimineatza @MARIA JUDEA

Va rog frumos sa stergeti din statusul dvs. datele de contact deoarece incalcati dispozitiile Regulamentului de postare in forum, referitoare la publicitate.

Va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum si sa descoperiti sanctiunile ce pot interveni, ca urmare a nerespectarii acestuia.

O zi buna.
Bineinteles ca brutaria nu se finanteaza nici pe microintreprinderi din mediul urban (care linie este oricum epuizata), nici pe microintreprinderi din mediul rural, nici pe cresterea competitivitatii economice si nici pe dezvoltare regionala. Bineinteles ca nu este suficient sa insiram toate programele care ne trec prin cap, mai ales ca intrebarea a fost cat se poate de concisa si la obiect si nu e nevoie de detalii suplimentare. Mai ales ca omul se chinuie de vreun an pe aici cu intrebari despre brutarie, mai intai vroia un model de proiect dar oamenii rai nu au vrut sa-i dea, apoi si-a dat seama ca a ratat sesiunea de depunere. #-o

Dar asteptam raspunsurile si de la alti concurenti mai informati, ca sa ne lamurim odata ca nu prea (mai) avem cum sa finantam o brutarie...

Sau daca nu mai apar si alte opinii, va uitati pe topicul vechi (www.avocatnet.ro/content/for... )
unde am mai zis chestiile astea...
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
CONTACTATI INGINERII DE LA CENTRUL DE CONSULTANTA AGRICOLA DIN PRIMARIE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri nerambursabile pt. pfa in domeniul service , prestari servicii gabriel sorin gabriel sorin am si eu unPFA cu profil reparatii utilaje,auto,stivuitoare,tractoare,etc. Sediul PFAului este pe apartamentul in care locuiesc,si punctul de lucru este ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Eugenia1970 Eugenia1970 Buna ziua, as dori sa stiu daca un cabinet de stomatologie poate accesa fonduri europene nerambursabile necesare pt a trata persoane defavorizate ( copii din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile/rambursabile X200 X200 Posed o societate care a incheiat anul 2010 cu un profit mare si ca urmare indeplinete conditiile fiscale de a primi fonduri europene ... (vezi toată discuția)