avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... accesare fonduri nerambursabile pt. PFA in domeniul ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

accesare fonduri nerambursabile pt. PFA in domeniul service , prestari servicii

am si eu unPFA cu profil reparatii utilaje,auto,stivuitoare,tractoare,etc. Sediul PFAului este pe apartamentul in care locuiesc,si punctul de lucru este ambulant.As putea sa accesez fonduri nerambursabile de la UE daca fac un punct de lucru fix,cu finantare de 100%,si ce ar implica acest lucru
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 14:00, 9 August 2010
Lamuri referitoare la problema care va intereseaza puteti solicita de la Agenţia de Dezvoltare Regionala de care apartine localitatea dvs
Persoanele Fizice Autorizate (si formele de organizare asimilate) sunt eligibile numai in mediul rural pentru a primi finantare nerambursabila in domeniul dvs.

Finantarea de 100% este accesibila numai microintreprinderilor din mediul urban.
Ultima modificare: Luni, 9 August 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene brutarie popoviciu_bogdanel popoviciu_bogdanel As vrea sa stiu daca mai pot obtine fonduri europene pentru o brutarie,cine ma poate ajuta cu niste indicatii? (vezi toată discuția)
Se dau fonduri nerambursabile 100%? dydy16 dydy16 se dau fonduri nerambursabile 100%?---daca da....pe ce domeniu. -cate puncte de lucru pot deschide ? -cat este aportul meu din proiect? -trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene pt o afacere viorica_17 viorica_17 As dori sa stiu daca pot primi fonduri europene nerambursabile daca am o afacere cu un service auto si vreau sa o dezvolt (vezi toată discuția)