avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala in strainatate

Buna ziua!
As vrea sa stiu si eu cum se face ancheta sociala in cazul unui divort intre o romanca si un cetatean strain, in cazul in care acesta doreste sa i se incredinteze minorul care pana la varsta de 10 ani a fost crescut de catre bunicii paterni, in Turcia? Mentiomez ca mama a fost de acord ca minorul sa plece din tara si sa creasca cu bunicii. Copilu merge la scoala in turcia, si vine in Romania doar o data pe an, in vacanta.
Cel mai recent răspuns: andromeda2010 , utilizator 13:08, 29 Aprilie 2010
Se va dispune de instanta ancheta sociala.
Se va face apoi trimiterea adresei in Turcia in vederea efectuarii anchetei sociale.
Actele vor trebui traduse si legalizate.

avocat Claudiu Lascoschi
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Increditare copil si program de vizite copil cu dubla cetatenie macul macul Buna ziua, Va rog daca se poate sa imi raspundeti la urmatoarele intrebari: In cazul unui divort cu copil minor - ea cetatean roman, el cetatean turc, ... (vezi toată discuția)
Copii minori popica0784@yahoo.com popica0784@yahoo.com Cum pot sa iau copilu ca sa il cresc...¡ de la mamasa (vezi toată discuția)
Divort,incredintare minor si partaj liliana elena liliana elena Buna ziua, As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema.Este vorba despre o persoana care doreste sa divorteze si sa-i fie incredintat ... (vezi toată discuția)