avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale fara drept de subconcesionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

fara drept de subconcesionare

Buna ziua,
Inchiriez un spatiu in Pta Agroalimentara. Am declarat punctul de lucru si am obtinut toate avizele. Dupa 1 an expira contractul si depun actele de prelungire a contractului la Camera de Comert. Aici (in mod normal) se cere CF-ul actualizat. Persoana fizica de la care inchiriez spune ca nu poate scoate CF pentru ca Primaria e proprietarul intre cele 2 parti existand un contract de concesiune pe 15 ani. Obtin copia contractului de concesiune si surpriza...in contract exista un subpunct,, Concesionarul nu poate subconcesiona bunul ce face obiectul concesiunii,,...motiv pentru care Camera de Comert nu-mi preia actele.
Nu ma intrebati cum s-a inregistrat punctul de lucru acum un an pentru ca nici eu nu stiu. Atunci nu mi-au cerut contractul de concesiune si se pare au gresit atunci....
Oricum eu sunt acum disperat sa gasesc o solutie. Persoana fizica spune ca nu detine alte acte care sa ateste ca ar fi proprietarul spatiului (se subintelege). Se pare ca toate firmele din aceea Piata Agroalimentare au aceasta problema....nu stiu cum au rezolvat-o...nu au declarat punctul de lucru???
Ma puteti ajuta cu un sfat.....? Am o sansa? Sa lupt pentru acel spatiu sau sa ma las pagubas?
Multumesc...
Cel mai recent răspuns: K_Man , utilizator 13:52, 29 Aprilie 2010
Intre timp am primit un apel cum ca Administratia Pietei Agroalimentare ar fi eliberat un act cum ca persoana fizica de la care inchiriez este proprietarul imobilului inchiriat. Deci contractul de concesiune se refera la teren iar imobilul este proprietatea PF in cauza. IN acest fel voi putea depune actele la Camera de Comert?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regimul concesiunilor mdDentist mdDentist Buna ziua, Ma poate cineva lamuri ce inseamna interdictia de subconcesionare? In speta, o primarie concesioneaza un spatiu medical unei firme X pentru a ... (vezi toată discuția)
Subconcesiunea clau14 clau14 pot subconcesiona o parte a unui spatiu deja concesionat de o alta persoana de la Primarie? va multumesc pentru raspuns, dar ma puteti ajuta cu un model de ... (vezi toată discuția)
Contract concesiune spatiu primarie mdDentist mdDentist Buna ziua, Primaria concesioneaza un spatiu cu destinatie medicala, unui SRL. Prin contractele standard, este interzisa [b]sub[/b]concesionarea de catre ... (vezi toată discuția)