avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta

Se poate merge pe infractiunea de inselaciune impotriva administratorului unei firme daca nu se poate recupera creanta nici prin executare silita, deoarece firma nu detine bunuri sau bani in conturi?
Cel mai recent răspuns: Otilia B. , utilizator 10:07, 17 Mai 2010
Sigur, plangere penala.
Conform noii legislatii va puteti indrepta pentru recuperare debit si impotriva administratorului.
V-as ruga daca se poate sa-mi explicati cum as putea sa ma indrept conform ,, noii leislatii " impotriva administratorului unei firme.
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura juridica in vederea recuperarii soldului iancu_278 iancu_278 Buna. Am primit un mesaj de la un provider de internet in care scrie ca mi s-a reziliat contractul si urmeaza sa se deschida procedura juridica pentru ... (vezi toată discuția)
Bo refuzate marinelapolescu marinelapolescu Buna seara, Am probleme cu o firma. Mi-a emis vreo 12 BO-uri care mi-au fost toate refuzate de banca, pentru lipsa de disponibil. Administratorul respectiv ... (vezi toată discuția)
Drepturi fosti administratori NicoBC NicoBC Sunt un fost actionar si administrator de firma. Am luat o linie de credit de la o banca unde am fost obligati (altfel nu dadeau linia de credit) sa semnam si ... (vezi toată discuția)