avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cum pot verifica un bilant online?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cum pot verifica un bilant online?

buna ziua.

doresc a stii cum pot verifica online daca am depus bilantul pe anul 2008 la ambele semestre si daca le pot lista?

va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Imago Expert Consult SRL , Contabil 19:58, 29 Aprilie 2010
La adresa amintita de colega puteti gasi date (doar cateva) din bilanturile depuse la AFP in anii 1999 - 2008.

Pentru ultimii 3 ani puteti verifica daca bilantul a fost depus la ONRC si afla cateva date (active imobilizate, active circulante, capitaluri proprii, cifra de afaceri neta, pierdere/profit, numar de salariati) folosind pagina : [ link extern ]

Cele de mai sus sunt valabile pentru bilantul anual, la Decembrie, pentru cel de la luna Iunie nu stiu sa existe ceva similar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilanțul unei firme Mihai G Mihai G A-mi puteți spune de ce o firma are profit net negativ? Un exemplu: 2017 Cifra de afaceri 900000 de lei. Profit net -43000. Datorii 64000. Capital propriu ... (vezi toată discuția)
Apar cu datorii ? evgheni evgheni Buna seara. Sunt asociat unic la o s.r.l. care nu mai are activitate de 5 ani si pe care vreau sa o radiez. Mentionez ca la ora actuala nu am contabil si de ... (vezi toată discuția)
Ajutor! bilant de lichidare. evgheni evgheni Buna seara Imi puteti spune daca bilantul de mai jos este acceptabil pentru ONRC in vederea radierii ? Mentionez ca certificatul de atestare fiscala emis de ... (vezi toată discuția)