avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... confiscare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

confiscare

acum 2 seri immpreuna cu 2 prieteni am imprumutat de laun vecin 2 banci din fata casei acestuia fara sai spunem leam urcat in masina si am mers la unul din noi in curte sa ne uitam la meci. urma sai spunem vecinului de banci cand ar fi venit de la munca. nu iam mai returnat bancile in seara respectiva. acesta cand a ajuns acasa sa dus ;la politie ca i sau furat bancile. neau chemat am clarificat si cu vecinnu sia restras plangerea dar neam ales cu dosar penal pt furt. pe deasupra agentul mia zis si ceva ca risc sa mi se confiste si masina pt ca am folosito la infractiune.
ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 19:28, 29 Aprilie 2010
Fapta savarsita este furt calificat.
Angajati-va cat mai curand un avocat! ;)
Ultima modificare: Joi, 29 Aprilie 2010
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti ungureanu89 ungureanu89 buna seara,am fost plecata in italia 4 luni cand mam intors miam gasit sotul cu alta am dovezi la asta, am deschis divort la primarie a venit a semnat prima ... (vezi toată discuția)
Concubinaj urmat de casatorie si partaj- credite/datorii puyutzul puyutzul in anul 2008 am cunoscut o fata in anul 2009 ia a plecat in spania ca sa castige un ban si sa-mi trimeata pentru a achita unele datorii la bancii pe care ni ... (vezi toată discuția)
Buna seara - furt nerecunoscut, consecinte cosmin126 cosmin126 Numele meu este cosmin am 20 de ani am si eu o prob si inca nam apucat sa vb cu un avocat sunt acuzat de furt impreuna cu inca 5 pers in total suntem 6 ... (vezi toată discuția)