avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... acte necesare pentru obtinerea indemnizatiei crestere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

acte necesare pentru obtinerea indemnizatiei crestere copil (pfa)

de ce acte am nevoie ptr indemnizatie ptr copil...daca sunt pf ...si as vrea sa se ia in considerare ca am platit impozit la stat la norma de venit... doar atat ca la cartile de munca nu am mai contribuit.. dar am inteles ca nu conteaza..ptr ca daca am realizat venituri profesionale...si am platit impozit..se ia in considerare doar atat ca nu stiu ce acte sa cer de la finante..cum ca am platit impozit si dc acte am nevoie la primarie..multumesc..astept rasp..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 30 Aprilie 2010
Actele necesare pentru persoanele care realizează venituri din activităţi independente, agricole sau în calitate de asociat/administrator de societate comercială:
- cerere/declaraţie pe proprie răspundere (model tip);
- copie act de identitate solicitant;
- copie certificat de naştere al copilului nou-născut;
- copie act în baza căruia a realizat veniturile (autorizaţie funcţionare, contract arendă, act constitutiv societate comercială);
- certificat de atestare fiscală;
- adeverinţă privind stagiul de cotizare, eliberată de Casa Judeţeană de Pensii;
fişa fiscală pentru lunile din ultimul an anterior datei naşterii copilului;
- adeverinţă eliberată de organele competente privind venitul net realizat timp de 12 luni în ultimul an anterior datei naşterii copilului, pentru care s-a achitat impozitul conform certificatului de atestare fiscală;
- actul din care rezultă data de la care nu mai realizează venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pt.inndemnizatie cresterea copilului Georgeana Georgeana Buna ziua,as dori sa stiu ce acte trebuie la dosarul ce-l voi depune in privinta primirii indemnizatiei pentru cresterea copilului timp de 2 ani. Provin din ... (vezi toată discuția)
Acte necesare indemnizatie de cresterea copilului Vivian Ingrid Vivian Ingrid As dori sa stiu exact care sunt actele necesare pentru intocmirea dosarului pentru indemnizatia de crestere a copilului si cine le elibereaza. Daca ma puteti ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil anamariap anamariap Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca se beneficiaza de indemnizatie de crestere copil in cazul in care mama a fost angajata la 2 societati pe ... (vezi toată discuția)