avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii la banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii la banci

o inca intrebare va rog-o foarte apropiata ruda de-a mea este datoare la o banca o suma colosala ptr veniturile ei cca 500.000 euro adunati de 5 ani din dobanzi.Ultima rata a ei platita a fost acum 5 ani cand a plecat din tara si lucreaza la negru.Daca se intoarce in tara o sa aiba probleme cu politia?daca se angajeaza ,poprirea pe salariu cat este?Specific ca ea nu are nici o proprietate pe numele ei.
Cel mai recent răspuns: RADU SAVALACHE , Avocat 00:18, 30 Aprilie 2010
Depinde daca i s-a formulat plangere pentru savarsirea unei fapte penale in legatura cu contactarea imprumutului.
Pentru neplata creditului la banca nu poate raspunde penal. Daca nu are nici un venit si nici o proprietate nu are ce sa-i faca.
O eventuala poprire pe salariu ar fi de maxim 50% din veniturile nete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare poprire pensie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura ... (vezi toată discuția)
Abuz banca ,va rog ajutor!!! Cmaniov Cmaniov Buna ziua ma numesc Cristi ,am 30 ani si lucrez ca si gestionar la o companie de productie componente electronice in Timisoara. Povestea mea a inceput in anul ... (vezi toată discuția)
Va rog, urgent, executare silita asupra rudelor de gradul 1??? crina011979 crina011979 Buna ziua, va rog sa ma ajutati intr-o problema: In martie 2008 am contractat un credit de la o banca, am platit ratele la zi, nu am avut intarzieri, pana in ... (vezi toată discuția)