avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

am un credit de nevoi personale....nu am mai putut plati si am avut poprire pe salariu pana in luna noiembrie 2009 inclusiv........am incetat contractul de munca pentru cresterea copilului pana la 2 ani.......nu am stiut unde sa platesc si sincer nici nu am dispus de bani......a venit executorul judecatoresc ca daca nu am platit 5 luni imi ia casa.........AJUTOR CE FAC????? azi trebuie sa merg la biroul executorului sa semnez un angajament nu stiu clar despre ce este vorba........ce fac?????vreu si pot sa platesc in continuare nu se poate oare??????
Cel mai recent răspuns: ana03 , utilizator 09:31, 30 Aprilie 2010
Mergeti impreuna cu un avocat.Se poate semnand un angajament de plata, dar cum nu sunteti familiarizat cu inscrisurile juridice si cu termenii folositi, pentru evitarea oricarei situatii neplacute este util sa mergeti impreuna cu un avocat mai ales ca la mijoc este casa dvs.
Aveti posibilitatea sa va platiti datoria fie in rate fie integral si pe parcursul executarii silite, cel mai tarziu pana la inceperea vanzarii la licitatie publica.
Aveti grija la ce anume semnati. Recomandabil, mergeti insotita de un avocat.
multumesc de raspuns!!! dar daca ma angajez sa platesc in continuare se mai poate pune sechestru........nu am vrut sa se ajunga aici dar nu am avut bani.......avocat nu am pentru ca nu imi permit sa platesc.......mentionez ca plata a fost facuta prin poprire pana acum......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajament de plata dany3377 dany3377 Buna ziua! Am o executare silita pentru care am incheiat un angajament de plata cu creditorul, prin intermediul executorului, sa platesc o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit chivudana chivudana Acum 1 an am facut un credit de nevoi personale. Din imposibilitate de plata nu am mai platit. Cocreditor am avut-o pe fata mai mare. Mentionez ca nu am in ... (vezi toată discuția)
Executare silita! avibest71 avibest71 Buna ziua! Am un credit bancar luat impreuna cu sotia in anul 2007 fara garantii imobiliare ci doar din veniturile salariale, insumand 50000lei . Dupa ... (vezi toată discuția)