avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuieli sediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuieli sediu

am sediul social in apartamentul propriu. la intretinere este trecuta o singura persoana, practic nu sta nimeni in apartament decat 2-3 zile pe saptamana. cat pot sa bag la cheltuieli din platile pe care le suport cu sediul (intretinere, apa, gaze, etc) ?
Cel mai recent răspuns: rdoro , utilizator 10:44, 30 Aprilie 2010
Buna ziua !
Puteti trece la cheltuieli tot ce se plateste cu acest sediu ( intretinere, consum apa, electricitate, dezinfectie, etc.) cu conditia ca platile efectuate sa fie necesare . Atat timp cat respectivul imobil este sediu social legal al firmei, cheltuielile suportate privind intretinerea , activitaile curente si administrative cu acesta pot fi trecute la cheltuieli.
Cu stima !
Proportional cu suprafata comunicata la Registrul Comertului{schita]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu pfa adrian140 adrian140 Buna ziua . Dacă înființeze un PFA ptr meditatii acordare elevilor și am sediul in apartament (Nu deduc cheltuieli cu întreținere, curent etc) Se ... (vezi toată discuția)
Imobil nelocuit nicki nicki Sunt proprietarul unui apartament in care nu locuiesc, fiind plecat din tara. Din cand in cand, pe acolo, mai trece mama mea pt. a verifica apa, curentul, etc. ... (vezi toată discuția)
Apartament nelocuit de multi ani - platesc pierderile de apa Lilianabene Lilianabene Buna ziua, Cred ca m-am saturat sa merg luna de luna la asociatia de care apartine apartamentul parintilor mei care este nelocuit de 6-7 ani si sa platesc ... (vezi toată discuția)