avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... previziuni imobiliare -toamna 2007- contractul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

previziuni imobiliare -toamna 2007- contractul de inchiriere pe 5 ani

ati aflat de continutul, in mare, al proiectului de lege a inchirierilor initiat de ministerul transporturilor? inchiriere obligatorie pe 5 ani, drept de preemptiune....va intreb acum, credeti ca masurile pe care statul vrea sa le ia (implicarealui adicatelea) se vor dovedi utile cuiva? si daca da, cui???
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 09:39, 12 Martie 2007
nu am inteles de unde ai luat zvonul:-/
...stiri pe net......
Unde pe net? Gasesc pe saitul minisyterului?
asta nu stiu, dar pe site-uri cu stiri, la sectiunea imobiliare, e mentionat proiectul respectiv....wall street, 9am....
am inteles ca Berceanu a renuntat, deocamdata, la acest proiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie obiecte inventar institutii publice Whybal Whybal As vrea sa stiu daca institutiile publice pot achizitiona obiecte de inventar , echipamente electronice, de exemplu laptop-uri, monitoare LCD, calculatoare. Am ... (vezi toată discuția)
Contract lucru timp inegal beurer95 beurer95 Buna ziua,lucrez la o firma de transport,sunt sofer de autobuz,as dori sa imi spuneti,faptul ca in contractul de munca este precizat impartirea programului de ... (vezi toată discuția)