freeelis a scris:
Daca s-a impartit programul de munca in 3 ore dimineata,3 ore dupa amiaza si 2 ore seara, acest lucru inseamna ca ultima cursa poate sa se termine in jurul orei 00:00/00:30.
Acestă program de munca este prevazut in c.i.m. ?
Se pare ca nu ati citit cu atentie descrierea problemei,in mesajul initial spuneam de un program de somn de noapte in cel mai fericit caz de 4 ore intre 2 zile de munca in conditiile in care trebuie sa conducem autobuze pline cu oameni,si legat de intrebarea dvs daca este prevazut programul in contract mai exact la ce va referiti,daca va referiti la 3 ore dimineata,3 ore dupa amiaza si 2 ore seara acesta este trecut exact asa cuvant cu cuvant, daca va referiti la orele de efectuare a curselor acestea nu apar pe nicaieri,mai exact angajatorul nu isi asuma scris nicaieri faptul ca ultima cursa se termina in jurul orei 00:30 si prima incepe in jurul orei 05:30.Oricum din partea mea exista o sesizare scrisa catre ITM la care astept raspunsul in termenul legal de 30 de zile,eram curios sa aflu opiniile utilizatorilor acestui forum legate de situatia descrisa de mine.Eu am o vechime de 1 an si 3 luni la aceasta firma timp in care s/au perindat zeci de soferi,am mai atins subiectul legat de acest program inuman cu superiorii fara rezultat deocamdata,consider ca nu este o solutie noi ca soferi sa sarim din firma in firma pentru simplul fapt ca iubitii nostri patroni nu vor sa se alinieze legislatiei in vigoare ei fiind mai presus de legi.Mai are rost oare sa adaug ca in CIM se specifica ca activitatea se desfasoara in conformitate cu legea 31/1991?