avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorii

eu impreuna cu fratele meu detinem un apartament.eu am o rata la un card de credit pe care nu l-am mai platit de 6 luni.intrebare;se poate ajunge la o executare silita pe partea mea de apartament?datoria la card e de aproximativ 4000roni
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 12:00, 30 Aprilie 2010
Banca poate solicita iesirea din indiviziune si executarea dvs. Este putin mai complex, insa cred ca bancile sunt antrenate si in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar pt cumparare cota parte imobil Bizkit Bizkit Sunt impreuna cu fratele meu mostenitoarea unui imobil (respectiv apartament cu 3 camere in jud Brasov).Am dezbatut mostenirea imediat dupa decesul si celui ... (vezi toată discuția)
Executare imobil in coproprietate nicollette nicollette sotul meu a luat un credit fara garantii acum 3 ani nu am mai putut plati ,ratele crescand foarte mult am facut o sesizare la opc dar ei nu ne-au anuntat ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)