avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... help
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

help

am si eu o intrebare: eu stau la casa ,si vecinul meu nu stie decat sa scoata boxele pe masa AFARA si sa asculte manele toata ziua..acest lucru ma dernjeaja enorm.ce pot sa fac?am inteles ca cei de la mediu pot sa masoare decibeli si sa acorde amenzi.este adevarat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:31, 3 Mai 2010
Faceti o reclamatie la Politie pt. tulburarea linistii publice.
in primul rand cumparativa dopuri de urechi , apoi faceti inregistrari video si chemati politia dar aveti grija sa nu inchida muzica si daca nu intelege plangere penala pt tulburarea folosiri locuintei
Fiind vorba despre vecin,se impune solutionarea amiabila
Incercati discutii prin care sa determinati vecinul sa isi satisfaca necesitatile muzicale,la un volum care sa nu deranjeze
iti zic din experienta ca nu merge cu discutie amiabila pana nu le-am facut plangere nu am obtinut nimic si am 2 plangeri penale la activ .... si cred ca urmeaza a 3 de data asta cu inreg. video ....
Buna seara,sub nici un motiv sa nu faceti inregistrare video,sa nu va treziti tot dvs.reclamat.Nu aveti voie sa filmati in curtea lui.CUI pe CUI se scoate.Puneti si dvs. muzica SIMFONICA ,placuta pentru intelect. disperanta pentru manelisti.=D>:whistle:

Alte discuții în legătură

Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Privarea de somn intentionata in apartament Florin-George Florin-George Se considera tortura, daca un vecin timp de 2 ani iti da intentionat tv la maxim in diferite intervale orare intre 22 seara si 6 dimineata, si cu toate ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cauzate de vecin galagios/petrecaret la curte roana99 roana99 Buna ziua. Problema mea este un vecin…mai exact, Petrecerile vecinului respectiv (cu invitati sau fara) incep la ore diferite ziua sau noaptea (dupa ... (vezi toată discuția)