am si eu o intrebare: eu stau la casa ,si vecinul meu nu stie decat sa scoata boxele pe masa AFARA si sa asculte manele toata ziua..acest lucru ma dernjeaja enorm.ce pot sa fac?am inteles ca cei de la mediu pot sa masoare decibeli si sa acorde amenzi.este adevarat?
in primul rand cumparativa dopuri de urechi , apoi faceti inregistrari video si chemati politia dar aveti grija sa nu inchida muzica si daca nu intelege plangere penala pt tulburarea folosiri locuintei
Fiind vorba despre vecin,se impune solutionarea amiabila
Incercati discutii prin care sa determinati vecinul sa isi satisfaca necesitatile muzicale,la un volum care sa nu deranjeze
iti zic din experienta ca nu merge cu discutie amiabila pana nu le-am facut plangere nu am obtinut nimic si am 2 plangeri penale la activ .... si cred ca urmeaza a 3 de data asta cu inreg. video ....
Buna seara,sub nici un motiv sa nu faceti inregistrare video,sa nu va treziti tot dvs.reclamat.Nu aveti voie sa filmati in curtea lui.CUI pe CUI se scoate.Puneti si dvs. muzica SIMFONICA ,placuta pentru intelect. disperanta pentru manelisti.=D>:whistle:
Decibeli permisi!
Twister
Buna ziua!
Am un vecin mai batran si ca orice om doresc sa ma distrez, asta include sa dau muzica mai tare. Am 2 boxe normale de calculator putin modificate ... (vezi toată discuția)