avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Crestere salariala fara act aditional
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Crestere salariala fara act aditional

Buna ziua,

Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ca este vorba de o marire insa nu am semnat niciun Act Aditional.
Este ok, imi apare aceasta modificare si in cartea de munca???

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 1 Mai 2010
daca apare majorarea si pe statul de salariu depus la itm da.
dar pentru proba se intocmeste un act aditional.
Si =D> pentru patronul care a efectuat majorarea salariului
Nu este obligatorie semnarea unui act aditional, marirea poate surveni ca urmare a modificarii contractului colectiv la nivel de unitate.
aaa...la ce "proba" va referiti, perioada de proba?
nu este cazul de modificare a contractului colectiv...ceilalti colegi nu au beneficiat de marire
nu la periaoda de proba ci la actul aditional ca un inscris - probeaza vointa partilor in sensul in acre se modifica acea clauza cu privire la suma

Alte discuții în legătură

Marire de salariu fara semnare de act aditional strumfitza strumfitza Buna ziua, Acum o luna am primit o marire de salariu. Am intrebat cand smenez act aditional si mi-au zis ca pana la sfarsitul luni voi semnat. E deja sf ... (vezi toată discuția)
Act aditional fara semnatura condescendent condescendent Angajatorul meu mi-a marit salariul! Dupa ce am luat deja noul salariu (trecut si pe fluturas) mi-a prezentat un act aditional la CIM din care reiese ca ... (vezi toată discuția)
Micsorat salariu fara a fi anuntat geo86 geo86 Buna ziua, Sunt angajat la SC si in data de 1 dec. 2008 salariul brut a fost marit la 2523 lei. Pana in ziua de astazi eu am fost platit cu salariul net ... (vezi toată discuția)