Acum o luna am primit o marire de salariu. Am intrebat cand smenez act aditional si mi-au zis ca pana la sfarsitul luni voi semnat. E deja sf lunii si nu am primit nimic de semnat.
Cum pot sa aflu daca s-a operat aceasta marire in cartea de muca si dacae prea devreme ca cer socoteala.
Cum sa fie operata in cartea de munca fara sa fie semnat un act aditional la contractul de munca? :)
Luati legatura cu cei de la resurse si intrebati-i daca au pregatit actul aditional.
Daca ati primit "doar" un premiu acesta nu reprezinta o majorare de salariu ci doar o recompensa lunara. Ca sa beneficiati de o marire de salariu trebuie sa semnatiun act aditional in acest sens. Solicitati aceste informatii la angajator .
In plus de ce v-au spus colegii mei: pe statul de plata apare majorarea salariului de baza in rubrica corespunzatoare? Daca nu apare inseamna ca a fost o premiere si v-a pacalit ca a fost majorare de salariu.
Pe fluturasul de salariu apare aceasta modificare.
nI s-a spus de la resurse umane ca vom semna acest act aditional. Care este termenul pana care ei pot opera aceasta modificare in act aditional si ulterior in cartea de munca?
Fiind o marire de salariu pentru intreaga firma, chiar trebuie sa faca act aditional pentru 100 de persoane?