avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire de salariu fara semnare de act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire de salariu fara semnare de act aditional

Buna ziua,

Acum o luna am primit o marire de salariu. Am intrebat cand smenez act aditional si mi-au zis ca pana la sfarsitul luni voi semnat. E deja sf lunii si nu am primit nimic de semnat.

Cum pot sa aflu daca s-a operat aceasta marire in cartea de muca si dacae prea devreme ca cer socoteala.
Cel mai recent răspuns: alexandru andra , utilizator 09:18, 8 Aprilie 2010
Daca nu aveti curaj sa atacati direct subiectul maririi de salariu, ati putea cere o copie a carnetului de munca sau o adeverinta de venit pentru obtinerea unui credit.
Cei de la rh sunt obligati sa completeze datele la zi, si astfel ati putea vedea exact ce salariu aveti inscris in acele documente.
Daca s-au modificat salariile angajatilor dintr-o institutie publica, ca urmare a sistarii salariului de merit, oare nu este de ajuns doar decizia cu noul salariul de baza de care va beneficia?
Stiu ca trebuie sa li se intocmeasca acte aditionale , dar avand in vedere ca au fost intocmite cu salariul de la 01.04.2010, in conformitate cu legea 330/2009.
Chiar trebuie, avand in vedere ca este baza legala unde spune ca se sisteaza SM....???
Astept o parere din partea D-voastra
Ultima modificare: Joi, 8 Aprilie 2010
alexandru andra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere salariala fara act aditional Georgiana- Georgiana- Buna ziua, Aparent, luna aceasta, pe fluturasul de salariu(cat si in cont=D>) am observat o crestere a salariului cu 15%. Am discutat cu seful si mi-a spus ... (vezi toată discuția)
Legislație muncă Katalin13 Katalin13 Dacă conform noilor reglementari in legislația muncii actele adiționale trebuiau semnate până la 31 decembrie 2017 și eu nu am semnat nici până la ... (vezi toată discuția)
Carte de munca ContSters46118 ContSters46118 ce acte trebuie sa am pentru a cere eliberarea cartii de munca? (vezi toată discuția)