avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii indemnizatie consilier local
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

indemnizatie consilier local

buna ziua
am o nedumerire: indemnizatia de consilier este impozabila???se opreste cas la ea??
este normal ca unei persoane care a fost consilier in perioada 2000-2008 si careia nu i s -au oprit acesti bani...sa iifie acum opriti din salariu???(este cadru didactic...si banii tot din primarie ii ia)
Cel mai recent răspuns: gaby_25 , utilizator 00:35, 7 Mai 2010
Da , indemnizatia este impozabila , insa nu numai ca nu e normal dar nu e nici legal sa i se retina sume de bani din anul 2000 . In ce baza legala ?
Nu este legal, intrucat o parte din sume sunt prescrise.
mai.concret...acum...in.2010...din.ce.an.ii.opreste???incepand.cu.2006??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este salariul unui consilier juridic asistent? mariamihaelailie mariamihaelailie Buna seara, As dori sa stiu care este salariul brut al unui Consilier Juridic Asistent t-Serviciul Contencios Administrativ, Juridic dintr-o primarie? Si ... (vezi toată discuția)
Executare silita - poprire pe contul de salariu mai mult de 1/2 mary_123454 mary_123454 buna ziua am si eu o intrebare am mai multe executari pe numele meu si mi se opreste jumatate din salariu direct de la angajator.problema este ca mai imi ... (vezi toată discuția)
Bani pierduti ??? arhontele arhontele Sectorul -invatmant legea- 221/2008 Problema?- 1. un cadru didactic intra in concediu medical in aprilie 2008; 2. legea 221 - ... (vezi toată discuția)