avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu maternal

Buna ziua.As dori sa stiu daca in momentul de fata lucrind la stat cu carte de munca si cu conventie in alta parte,daca am dreptul la concediul maternal(indeplinesc conditiile acordarii lui)timp de 2 ani dar sa si lucrez in celalalt unde am conventie.Pot fi in concediu prenatal si sa lucrez cu conventie in alta parte?Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:26, 1 Mai 2010
nu prea cred puteti
Nu puteti realiza venituri in timpul concediului pentru CIC ... intrucat, plata indemnizatiei pentru CIC se suspenda începând cu ziua urmatoare celei în care beneficiarul realizeaza venituri profesionale supuse impozitului pe venit.

Plata indemnizatiei pentru cresterea copilului nu se suspenda în situatia în care beneficiarii acestei indemnizatii primesc diverse sume în baza legii, contractului colectiv de munca sau a contractului individual de munca, acordate în perioada concediului pentru cresterea copilului, altele decât cele rezultate din desfasurarea efectiva a unei activitati profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Realizare alte venituri in concediu de crestere copil, 2 ani stefi_gv stefi_gv daca ma aflu in concediul pentru cresterea copilului, copilul are 1,5 ani, am dreptul legal de a realiza alte venituri decat indemnizatia pt crestere copil din ... (vezi toată discuția)
Pensie militara cumulata cu indemnizatia cic? gelula gelula Buna seara, Poate cineva sa-mi dea un sfat juridic cat se poate de repede la urmatoarea speta : sunt pensionar militar - am fost disponibilizat in baza O. ... (vezi toată discuția)