avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitati de asistenta sociala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitati de asistenta sociala

Buna ,
am o intrebare : daca se poate infiinta o societate comerciala pe 8810 cod caen: Activitati de asistenta sociala, fara cazare, pentru batrani si pentru persoane aflate in incapacitate de a se ingriji singure.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Borza , utilizator 21:56, 3 Mai 2010
Sigur ca se poate infiinta insa va trebui sa luati avizele cerute pentru functionare.
Multumesc. Eu am fost la Registru si d-nele de acolo nu au mai avut cazuri de infiintari de genul acesta, mi-au spus ca aceste activitati sunt prestate de catre stat.
Daca poate sa imi spuna cineva ce avize trebuie sa obtin?
Buna,
se poate sa imi spuna cineva ce avize trebuie sa obtin pentru functionarea societatii cu acest obiect de activitate?
Cele normale pentru infiintarea societatilor comerciale, dar la terti.
Lamurit beton.#-o nota 10. multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce cod caen putem deschide un srl ingrijiri la domiciliu? blondina14 blondina14 Bună ziua !!Doresc sa deschid un SRL ca activitate,firma de ingrijiri la domiciliu ,sunt Asistent medical generalist,doresc sa fiu asociat unic și ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se completeaza pt o asociatie non profit? Puternicus Puternicus Buna ziua! Ce cod caen se completeaza pt o Asociatie non profit. Imi cere la Anaf la completarea formularului 010. Multumesc! (vezi toată discuția)
Cod caen Stefan23 Stefan23 Bună ziua! Am o întrebare? Vreau să deschid un SRL-D care să aibă ca activitate prestari servicii la domiciliu pentru bătrânii. Vă rog să- ... (vezi toată discuția)