Bunicul meu a cumparat un lot de casa 1000 mp iar langa mama lui a avut un loc de folosinta pt care a platind taxe si impozite timp de pese 30 de ani.la o discuti cu vecinul acesta a chemat de la primarie un nustiu cum se numeste exact a masurat mia de m si restu la luat el.nu era normal ca pamantul sa al mamei lui ca drept de uzucapiune????
Uzucapiunea se constata in instanta.çDaca nici bunicul, nici urmasii lui nu au intentat actiune, de unde acum recunoasterea dreptului de proprietate¿
Se poate face si acum, prin jonctiunea posesiilor.
Angajati-va un avocat.
Uzucapiunea nu opereaza de drept. Daca Bunicul dvs a fost in posesia terenului si a platit taxe pe el asa cum sustineti si aveti dovezile necesare, puteti promova o actiune pentru uzucapine.
Uzucapiune
neaguv
Buna ziua!
Va scriu in scopul de a rezolva urmatoarea problema:In 1955 bunicii mei au cumparat un teren de aproximativ 400 mp in apropierea Bucurestiului intr ... (vezi toată discuția)
Procedura
didu_didu
Care este procedura in instanta pentru a imparti un teren mai multor persoane apeland la uzucapiune, teren obtinut prin mostenire de catre bunicul meu? ... (vezi toată discuția)