avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate

Bunicul meu a cumparat un lot de casa 1000 mp iar langa mama lui a avut un loc de folosinta pt care a platind taxe si impozite timp de pese 30 de ani.la o discuti cu vecinul acesta a chemat de la primarie un nustiu cum se numeste exact a masurat mia de m si restu la luat el.nu era normal ca pamantul sa al mamei lui ca drept de uzucapiune????
Cel mai recent răspuns: Maricica Palancianu , Avocat 14:18, 1 Mai 2010
Uzucapiunea se constata in instanta.çDaca nici bunicul, nici urmasii lui nu au intentat actiune, de unde acum recunoasterea dreptului de proprietate¿
Se poate face si acum, prin jonctiunea posesiilor.
Angajati-va un avocat.
Uzucapiunea nu opereaza de drept. Daca Bunicul dvs a fost in posesia terenului si a platit taxe pe el asa cum sustineti si aveti dovezile necesare, puteti promova o actiune pentru uzucapine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jonctiunea posesiilor ionut daniel ionut daniel bunica mea a revendicat un teren cu legea 18 ce a aprtinut strabunicilor mei dar nu l-a revendicat tot.a mai ramas nerevendicat 20 de ari exact la marginea ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune neaguv neaguv Buna ziua! Va scriu in scopul de a rezolva urmatoarea problema:In 1955 bunicii mei au cumparat un teren de aproximativ 400 mp in apropierea Bucurestiului intr ... (vezi toată discuția)
Cât ar costa onorariul pentru avocați și taxele corespunzătoare pentru obținerea actului de proprietate? Anca Pavel Anca Pavel In anul 1995, in decembrie, am cumparat o casa plus terenul aferent (160 mp) cu chitanta de mana, in prezenta proprietarilor si a doi martori. Au trecut 23 de ... (vezi toată discuția)