avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura

eu vreau sa i trimit o imputernicire tatalui meu ca sa mi aduca copilul in spania unde sunt eu pentru a ramane cu mine aici.as vrea sa stiu daca este nevoie si de tatal copilullui in conditiile in care copilul imi este acordat mie
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:41, 2 Mai 2010
Dacă prin sentinţa de divorţ, rămasă irevocabilă, copilul este în grija dvs., nu mai este nevoie de tatăl copilului.
Daca aveti sentinta judecatoreasca definitiva si irevocabila (de divort) prin care copilul v-a fost incredintat dvs. nu aveti nevoie de acordul tatalui . Daca nu , aveti nevoie de acord al tatalui dat in notariat .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul si dreptul copiilului Cosmina-Claudia Cosmina-Claudia Buna ziua .Ma numesc Cosmina-Claudia an varsta de 27 de ani si am un baietel de 6 anisori.M-am casatorit in 2005 si in 2008 am divortat .Acum muncesc in spania ... (vezi toată discuția)
Ancredintare minor ContSters188379 ContSters188379 Buna ziua .Am o fata de 16 ani care este recunoscuta de tatal ei dar fata sta an grija mea decand sa nascut el nu mia platit nici odata nimic si nici nu sa ... (vezi toată discuția)
Custodie minor alexandraandrei alexandraandrei Buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine.sunt in proces cu fostul meu sot ne-am divortat si acum ne luptam pentru custodie copil.in urma divortului ... (vezi toată discuția)