avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrarea contractului de munca la itm?!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrarea contractului de munca la itm?!

poate pare deplasat, dar nu stiu cand sau daca a intrat in vigoare hotararea ca inregistrarea contractului de munca sa fie facuta cu o zi inainte de inceperea efectiva a intrarii lui in vigoare,....va rog sa ma ajutati cu un raspuns. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 2 Mai 2010
Da ,dispozitia legala la care faceti referire este in vigoare
multumesc
Inregistrarea si transmiterea REVISAL, nu a contractului individual de munca. Despre asta este vorba. Astfel, trebuie cu cel putin o zi anterioara sa inregistrati CIM in revisal si sa il transmiteti la ITM, apoi aveti termenul legal de 20 zile pentru inregistrarea CIM la ITM.
ynocentta a scris:

Da ,dispozitia legala la care faceti referire este in vigoare

Nu stiu ca Legea nr.130/1999 sa fi fost modificata in anul 2010 ...

:offtopic:
Rog pe cei care dau sfaturi pe aceasta Sectiune mai intai sa se documenteze sau sa citeasca mai bine ceea ce a vrut user-ul sa spuna in mesajul initial, astfel incat sa nu cream confuzii.

Una este transmiterea datelor c.i.m. prin REVISAL (HG nr.161/2006 a fost modificata in acest sens prin HG nr.37/2010) si alta este inregistrarea la ITM a c.i.m. (Legea nr.130/1999 nu a fost modificata inca in acest sens.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea cim la itm GeorgeRV GeorgeRV 1.Cele 20 zile legale ptr inregistrarea CIM sunt calendaristice sau lucratoare ? 2.Poate si angajatul sa depuna CIM la ITM ? 3.Care sunt documentele care ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca tromar tromar Care este termenul de inregistrare a unui contract individual de munca la ITM ? Toate unitatile sunt obligate sa inregistreze aceste contracte la ITM ? (vezi toată discuția)
Contract de munca roxii roxii am si eu o intrebare.contractul de munca se inregistreaza la itm in termen de 15 zile de la incheiere sau in aceiasi zi?multumesc (vezi toată discuția)