avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de management
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de management

va rog frumos sa ma ajutati cu bibliografie in care regasesc mai multe informatii despre contractul de management. Un studiu, ceva? Astept raspuns. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Livia Ayana , utilizator 20:51, 19 Martie 2007
In HG 364-1999 gasesti despre contractul de administrare..pt soc la care statul este actionar

mersi mult!

In HG 364-1999 gasesti despre contractul de administrare..pt soc la care statul este actionar
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de mandat dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Daca o persoana a fost numita, prin actul constitutiv, administrator unic la un SRL cu capital 100% de stat, mai este necesar a se incheia ... (vezi toată discuția)
Administrator firma ligiastavar ligiastavar Buna ziua, Am nevoie de un model de contract de mandat/administrare societate. Urmeaza sa imi schimb incadrarea din angajat in administrator si, pe langa ... (vezi toată discuția)
Admitere barou,2015...am nevoie de ajutor! mariancrs mariancrs Buna ziua, Sunt student in anul 4 la Drept si am nevoie de ajutorul dvs...in legatura admiterea...As avea nevoie de tematica,bibliografie,cum va fi ... (vezi toată discuția)