avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori buna ziua,as avea nevoie de un ajutor in privinta unor ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

buna ziua,as avea nevoie de un ajutor in privinta unor actiuni!

parintii mei detin niste actiuni inca de acum 10-15 ani cred, la avicola bacau, si as dori sa stiu cum putem valorifica aceste actiuni! va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Grigoriu , Consultant managementul calitatii 13:43, 4 Mai 2010
Am cautat la Bursa si nu am gasit ca ar fi un emitent listat.
Ce pot sa-ti sugerez este sa iei contactul cu firma si sa intrebi acolo despre ce si cum cu aceste actiuni:
[ link extern ]

De aici incolo te poti descurca, sper :)
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un certificat de actionar,de la marea privatizare ,primit ... corinabbbbbb corinabbbbbb Am un Certificat de actionar,de la marea privatizare ,primit cadou,dar uitat in sertar printre alte documente.Cum pot intra in posesia actiunilor,daca cel ce ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar comcereal timisora - titular decedat domni56 domni56 Buna ziua, Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
Valoare actiuni sif oltenia bgina bgina UNDE MA POT ADRESA PENTRU VINZAREA UNOR ACTIUNI LA SIF OLTENIA=D> (vezi toată discuția)