avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de Actionar Comcereal Timisora - Titular ...
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de Actionar Comcereal Timisora - Titular decedat

Buna ziua,
Am descoperit acasa 4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale decedatilor) au cate 39 de actiuni, iar al meu are 44. Rugaminte! Unde le valorific (se poate verifica daca mai sunt valabile?) si ce pot face cu ele? Cui ma pot adresa? Precizare< Soc. comerciala este "Comcereal" cu sediul in Timisoara str. E. de Savoya nr. 2/A. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:00, 26 Octombrie 2010
Trebuie te duci la un evaluator. Iti aduc niste date ale firmei:Mi se pare ca aceasta firma este intr.-o evolutia dificila dar cu imobilizat bun.
Datele acestei firme sunt
COMCEREAL SA

Detalii de identificare COMCEREAL SA.

Nume firma COMCEREAL SA
Cod Unic de Inregistrare RO 8220737
Nr. Inmatriculare J35/291/1996
Sediu COMCEREAL SA - informatii de contact.
Judet TIMIS
Localitate/Sector TIMISOARA
Adresa STR. ALEXANDRU ODOBESCU 11/A Cod 300201
Telefon 0256-493.852
0256-494.126
Fax 0256-494.157
Mobil 0723-570.425
Email cerealtm@rdslink.ro
Administratori sunt
TARJOC FANEL CONSTANTIN
FLORA CRISTIAN
STURZ RODICA
Asociati
Asociati persoane juridice:
EUROPEAN DRINKS SA
ORIGINAL PROD SRL
STARMILL SRL
RIENI DRINKS SA
EUROPEAN FOOD SA
A.P.A.P.S.
SCANDIC DISTILLERIES SA
TRANSILVANIA GENERAL IMPORT EXPORT SRL
Domeniul de activitate principal
Cod CAEN 4621
Obiect Activitate Comert cu ridicata al cerealelor, semintelor, furajelor si tutunului neprelucrat

Bafta!
Actiunile revin mostenitorilor.
Daca s-a facut dezbaterea succesiunii, atunci mergeti la notar cu certificatul de mostenitor si cu certificatele de actiuni sa va faca o anexa la certificatul de mostenitor.

Cu acesta mergeti la Depozitarul Central din localitatea dv. sa va transfere actiunile pe numele dv. si apoi mergeti la o societate de brokeraj sa vedeti daca actiunile sunt listate la bursa. In acest caz se vand la bursa, daca nu, ar trebui sa mergeti la emitentul actiunilor sa vedeti cum le [puteti valorifica.
=D> M-ati Luminat! Va multumesc. =D>
Am reusit sa gasesc in final firma, dar mi s-a spus ca este delistata de la Bursa si ca nu pot face nimic cu aceste certificate? Cine stie, poate peste 6 luni, 1 an......?????#-o poate ? In concluzie nu pot face nimic cu acestea?
Pur si simplu sa astept sa treaca timpul? Exista o posibilitate de a le valorifica in situatia actuala a societatii de "delistare" ? Pot afla de undeva daca si cat este de reala aceasta situatie??? Multumesc mult pentru raspunsul care va veni!=D>
Singura posibilitate de a vinde actiuni este bursa.
Societatile comerciale emitente de actiuni care au fost odata listate la bursa si care acum, din motive diferite au fost delistate, e clar, nu mai pot fi tranzactionate.

Asadar, pentru a afla starea acestor actiuni puteti din cand in cand sa accesati site-ul [ link extern ] /
Este site-ul bursei Bucuresti

Ultima modificare: Marți, 26 Octombrie 2010
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni mostenite luxor93 luxor93 Buna ziua Va rog sa imi spuneti si mie daca pot valorifica 25 de actiuni mostenite de la bunicii mei. Mentionez ca suma investita in aceste actiuni in anul ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)
Actiuni mostenite Farkas Traian Farkas Traian In urma procesului national de privatizare bunica mea a intrat in posesia unor actiuni. Aceasta a decedat si pe baza certificatelor de mostenitor ulterioare ... (vezi toată discuția)