avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

teren extravilan

Detin un teren extravilan si asi dori sa mai cumpar si partea de langa mine a unui vecin . Vreau sa amenajez un teren de fotbal si o cabana din lemn , mentionez ca parcelarea nu este facuta si daca voi intampina piedici la cererea unei autorizatii de constructie ?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:56, 3 Mai 2010
Daca veti obtine terenul in baxza unui act autentic de vinzare nu mai sut probleme
in extravilan nu este permisa constructia de locuinte pentru persoane. Investitia poate fi realizata dupa schimbarea destinatiei terenului (scoaterea din regim agricol)...
Ce vreti dvs. sa faceti impune PUZ (schimbarea destinatiei terenului din arabil extravilan in intravilan curti constructii si scoaterea din circuitul agricol)... in consecinta, o sa va trebuiasca proiect pentru constructii, taxe si onorariu pentru PUZ, taxa de scoatere din circuitul agricol, 0.5% din valoarea proiectului taxa de AC... Sfatul meu ar fi sa va documentati bine in legatura cu aceste implicatii financiare inainte de a demara orice alte actiuni, intrucat costurile pot fi mai mari decat va inchipuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din circuitul agricol mihai09 mihai09 buna ziua am obtinu anul trecut in luna octombrie autorizatie de construire fara sa fiu nevoit sa scot terenul din circuitul agricol la banca imi cere sa ... (vezi toată discuția)
Introducere teren extravilan în intravilan și construire locuintă bojflav bojflav Bună! Sunt proprietarul unui teren extravilan, situat exact în limită cu intravilanul localității, peste drum de mine sunt construite case. În ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan in circuitul agricol Andra C Andra C Vreau sa cumpar un teren in Ilfov, si proprietarul mi-a sugerat sa scoatem terenul din circuitul agricolpentru ca taxele de vanzare sa fie mai mici. Intrebarea ... (vezi toată discuția)