avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bonuri fiscale carburant
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bonuri fiscale carburant

Va rog sa-mi spuneti si mie conforma a ce lege sau ordonanta bonurile fiscale de carburant trebuiesc stampilate trecut pe ele codul fiscal si numarul masinii care a facut alimentarea va multumesc
Cel mai recent răspuns: rodia , utilizator 12:18, 4 Mai 2010
OUG 34/2009 si bonul fiscal
" II 1. In cazul achizitionarii carburantilor auto pe baza de bon fiscal, bonurile sunt documente justificative care stau la baza inregistrarii cheltuielilor in contabilitate daca sunt stampilate si au inscrise denumirea cumparatorului si numarul de inmatriculare a autovehiculului."
Stampilate cu stampila cumparatorului? Daca scrii cod fiscal si denumire firma, plus numar autovehicul, nu ajunge?
Stampila vanzatorului.
Imi cer scz pt interventie, dar tot legat de aceste bonuri....Se deduce TVA aferent acestor bonuri?
Numai daca autoturismele se incadreaza la exceptiile prevazute de ordonanta 34.
Daca nu se incadreaza nu se deduce nici tva si nici cheltuiala cu combustibilul nu este deductibila d.p.d.v fiscal.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bonuri de benzina Leo Leonard Leo Leonard vreau sa stiu daca pe bonurile de benzina trebuie trecut si CUI-ul? din cate stiu conf Ord 1714 trebuie trecut doar firma si nr. de auto iar pe celelalte ... (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale carburanti,rovineta sanducatanas sanducatanas Bonurile fiscale pentru carburanti si rovineta sunt deductibile din punct de vedere tva? Multumesc. (vezi toată discuția)
Bonuri fiscale danaalex danaalex Am tot cautat pe internet discutii legate de regimul bonurilor fiscale. Am inteles vajeala cu bonurile de benzina, cele pana in 100 ron s.a.m.d Nu m-am ... (vezi toată discuția)