avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca si actul aditional la un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca si actul aditional la un contract de munca

Se poate cere la Inspectoratul Teritorial de Munca copie dupa contractul de munca si actul aditional la acest contract? Dar o copie dupa decizia de concediere? - precizez ca angajatorul nu mi-a dat actul aditional la contractul de munca si nici decizia de concediere (decizia de concediere nu a fost semnata de catre mine)!
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters76351 , utilizator 14:31, 4 Mai 2010
puteti cere copii fara probleme ,motivul concedierii trebuia sa va fie adus la cunostinta.
Multumesc mult pentru raspuns! , dar decizia de concediere nu trebuia sa fie semnata si de mine? e legal asa?
decizia de concediere trebuie sa va fie comunicata ...
Multumesc!
Daca unui contract individual de munca ii lipseste o parte din litera K, adica :
" K. Drepturi şi obligaţii ale părţilor privind securitatea şi sănătatea în muncă:" ,
dar urmatoarea parte din litera K exista:
"a) echipament individual de protecţie
b) echipament individual de lucru
c) materiale igienico sanitare
d) alimentaţie de protecţie
e) alte drepturi şi obligaţii privind sănătatea şi securitatea în muncă"
Atunci contractul poate fi denumit nul ?
Precizez ca, contractul a fost modificat de catre angajator ( prima coala a contractului a fost inlocuita cu o alta coala) si partea lipsa a literei K este la granita dintre cele 2 coli ale contractului individual de munca! (adica coala inlocuita de angajator si coala semnata de angajat)

Alte discuții în legătură

Completare clauze contract de munca anam79 anam79 Buna ziua , As vrea sa stiu ce ar trebui sa completez la urmatorul punct din modelul contractului individual de munca pe care il voi incheia pentru un ... (vezi toată discuția)
Clauze ssm în ccm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în clarificări privind clauzele SSM din Contractul colectiv de Muncă. Există careva specificații legale prin care ... (vezi toată discuția)
Lichidarea la zi larisa_puscas larisa_puscas Buna ziua,numele meu este Puscas Larisa am si eu o problema,sunt angajat la o firma ca si vanzatoare acum ceva timp mi-am depus un cv in alta parte la care am ... (vezi toată discuția)