avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Administrator prin conventie civila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Administrator prin conventie civila

Buna ziua !
Am nevoie de o persoana care sa ma ajute la derularea unor activitati ale firmei si as dorii sa angajez un administrator care sa se ocupe de coordonarea acestor activitati, dar nu am posibilitatea financiara ca sa-i asigur un salariu printr-un contract de munca si din aceasta cauza as fi interesat sa colaborez cu acesta printr-o conventie civila.
Va rog sa imi spuneti care sunt posibilitatile legale si cum pot sa procedez ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: guardarian , utilizator 19:41, 3 Mai 2010
conventia civila( contract de management) in care specificati cine si cum plateste taxele la stat.
Va multumesc !
Cred ca mai bun este contractul de mandat ...in care se pot stipula mai multe drepturi si obligatii atat ale mandatarului, cat si ale mandantului.
Multumesc pentru informatie !
Puteti sa imi oferiti un exemplu, sau o adresa web de unde pot sa descarc un model ?
Gasiti aici un model
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Are cineva un model tip de cerere pentru revizuire stagiu de ... Popescu L Popescu L Are cineva un model tip de CERERE PENTRU REVIZUIRE STAGIU DE COTIZARE SI CUANTUM PENSIE utilizat la Casa de pensii BUCURESTi ?. Vă multumesc foarte mult daca ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare fortune12 fortune12 Ziua buna! Doresc sa stiu daca se poate incheia un contract de colaborare intre o firma si o perzoana fizica!!! Detaliere: sunt grafician (persoana fizica, nu ... (vezi toată discuția)
Contract reprezentare Elsa60 Elsa60 Buna dimineata , As dori un sfat in urmatoarea situatie; O companie straina fara inregistrare in Romania doreste organizarea unui eveniment de prezentare in ... (vezi toată discuția)