avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Are cineva un model tip de CERERE PENTRU REVIZUIRE ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Are cineva un model tip de CERERE PENTRU REVIZUIRE STAGIU DE ...

Are cineva un model tip de CERERE PENTRU REVIZUIRE STAGIU DE COTIZARE SI CUANTUM PENSIE utilizat la Casa de pensii BUCURESTi ?. Vă multumesc foarte mult daca ati posta un linck de la care să-l descarce persoanele interesate ! Pentru Cluj semnalez urmatorul linck: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:07, 18 Septembrie 2024
Adaptati modelul de la Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator prin conventie civila guardarian guardarian Buna ziua ! Am nevoie de o persoana care sa ma ajute la derularea unor activitati ale firmei si as dorii sa angajez un administrator care sa se ocupe de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta privind certificarea stagiului de cotizare irinabob irinabob buna ziua,as dori si eu un model de adeverinta - stagiu cotizare ptr a o completa eu ca pers si sa o trimit la casa de pensii Buc,stiu ca sunt tip acolo dar nu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua gicu05 gicu05 Lucrez la o firma de constructi in Bucuresti contractul de munca a fost semnat in urma cu trei ani. Am luat legatura cu un inspector de la ITM si intrebarea ... (vezi toată discuția)