avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta privind certificarea stagiului de cotizare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta privind certificarea stagiului de cotizare

buna ziua,as dori si eu un model de adeverinta - stagiu cotizare ptr a o completa eu ca pers si sa o trimit la casa de pensii Buc,stiu ca sunt tip acolo dar nu am posibilitate sa ajung. va rog,multumesc!
Cel mai recent răspuns: Leri , utilizator 16:28, 31 Octombrie 2011
Buna ziua!
Va referiti cumva la cererea pentru obtinerea adeverintei cu stagiul dvs. de cotizare? O gasiti chiar pe site-ul Casei de Pensii Bucuresti: [ link extern ]
Daca ati obtinut adeverinta fara sa va desplasati personal, m-ar interesa sa stiu cum ati reusit. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea vechimi in catrea de munca ? balisdanconstantin balisdanconstantin buna ziua as dori citeva lamuriri in ceea ce priveste inregistrarea vechimi in cartea de munca am lucrat in italia din 30 01 2007 /30 11 2009 , 13 03 2010 ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru adeverinta cu stagiu de cotizare de la casa de pensii judeteana fierarita fierarita Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informative: NU STIU ce acte ar trebui sa depun la casa de pensii a judetului Ilfov pentru eliberarea unei adeverinte ... (vezi toată discuția)
Date lipsĂ vechime În baza electronicĂ gnstanescu gnstanescu Bună ziua și la mulți ani pe 2022! Am o problemă: deși mi-am făcut cont de autentificare pe site-ul CNPP.RO, în contul meu nu apare înregistrat nimic ... (vezi toată discuția)