avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte necesare pentru adeverinta cu stagiu de cotizare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte necesare pentru adeverinta cu stagiu de cotizare de la casa de pensii judeteana

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu o informative: NU STIU ce acte ar trebui sa depun la casa de pensii a judetului Ilfov pentru eliberarea unei adeverinte privind stagiul de cotizare, mentionez ca aceasta adeverinta imi este necesara la dosarul pentru indemnizatie crestere copil. As vrea sa mai stiu daca dureaza mult pana intru in posesia acestei adeverinte de la momentul demersului propriu-zis.
va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 4 Iunie 2014
Actele necesare:
- cerere de eliberare a adeverintei privind stagiul de cotizare (gasiti model de cerere aici [ link extern ] )

- copie dupa cartea de identitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de paternitate annemary_74 annemary_74 am o fetita de 3 saptamani,si eu n-am lucrat.Vreau ca sotul meu sa beneficieze de concediu de paternitate.Unde trebuie sa se adreseze si de ce acte are ... (vezi toată discuția)
Certificare stagiu de cotizare GYANYNA GYANYNA Buna ziua, Am depus actele pentru somaj si mai am nevoie de stagiul de cotizare .Intrebarea mea este angajatorul are obligatia de a elibera stagiul de ... (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului alinamirelad alinamirelad Buna ziua! Lucrez la o unitate cu sediul in alt judet, pentru a beneficia de indemnizatia aferenta concediului pentru cresterea copilului actele le voi depune ... (vezi toată discuția)