avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cod CPV
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cod CPV

Este posibil ca o primarie sa incheie mai multe contracte cu incredintare directa (lucrari) avand acelasi cod CPV? Mentionez ca toate aceste contracte nu alcatuiesc o singura lucrare, ci sunt lucrari diferite.
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 22:34, 4 Mai 2010
Nu, din cate cunosc eu.
Doar daca se incadreaza in art 19 din OUG 34, valoarea totala a contractelor sa fie sub 15000 euro, intrun an.
Ultima modificare: Luni, 3 Mai 2010
vlad nicolae, moderator
mie nu-mi este clar ce anume doresti sa stii!daca se pot incheia contracte (de lucrari) cu incredintare directa? raspunsul il ai mai sus oferit de d-nul Vlad Nicolae.
sau intrebarea se referea la faptul ca exista acelasi cod CPV pentru mai multe contracte? in acest caz,,in opinia mea se poate acest lucru! .ca am 1 contract cu cod CPV 45431100-8 "lucrari de imbracare cu dale a podeleleor"-sala de sport,sa zicem.
apoi avem contractul nr 2 ,cod CPV 45431100-8"lucrari de imbracare cu dale a podelelor" -sediul primariei; si tot asa.
zic ca sunt lucrari de sine statatoare,cu caiete de sarcini ,diferite,cerinte diferite,etc. repet,asa vad eu lucrurile! problema apare daca se incredinteaza aceleasi firme! ar putea sa bata la ochi:O
mi-ar placea sa vad si alte opinii
Ultima modificare: Marți, 4 Mai 2010
billabong, utilizator
In cazul lucrarilor se poate atata vreme cat aceelasi tip de lucrare se realizeaza pe amplasamente diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cpv dorela dorela buna seara, Ma ocup de putin timp de achizitiile directe iar de putin timp a aparut o problema: in domeniul public al primariei se afla 3 cladiri care ... (vezi toată discuția)
Divizare contract de lucrari dancantemir dancantemir In cursul anului am facut cerere de oferta pentru modernizare strazi. Acum mi se cere sa fac un contract de achizitie directa, pentru o suma de sub 100.000 ... (vezi toată discuția)
Achizitii, incredintare directa MihaelaBlidaru24 MihaelaBlidaru24 De exemplu, daca exista 20 de caiete de sarcini, care au acelasi cod CPV si se refera la aceasi lucrare dar sunt obiective diferite unde valoarea este de ... (vezi toată discuția)