imi putieti spune, va rog, daca o persoana care are venituri doar dintr-un contract de prestari servicii trebuie sa depuna declaratia 200 la Administratia Financiara? Pritenul meu, care este străin din cadrul Uniunii Europene, are venituri in Romania in urma unui contract de prestari servicii. Mentionez ca in tara de origine (Spania) nu a obtinut nici un venit in anul 2009.
da trebuie sa depuna declaratia 200, daca obtine venituri in Romania in urma contractului de prestari servicii, impozitul a fost retinut la sursa, virat?
Imi puteti spune ce anume inseamna daca impozitul a fost retinut la sursa, virat?
In alta ordine de idei, eu stiam ca declaratia 200 se depune de catre cei care au si alte venituri pe langa cel de baza (salariu, pensie, etc). Dar daca ai un singur venit, de ce trebuie depusa? Sper sa nu va deranjeze insistenta mea, dar nimeni nu imi da lamuriri clare, iar in situatia unui cetatean strain, nici atat.
Cu multumiri,
Monica
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Declaratia 200 si 205
miami
Daca angajatorul depune declaratia 205 pentru veniturile realizate in 2012 de persoanele cu care a avut incheiate contracte prestari servicii sau conventii ... (vezi toată discuția)